• Gratis consult
  • Veilig en snel betalen
  • Gratis verzending boven 30 euro
Uw winkelwagen is leeg.

[BUITENKWEEK] Bloeifase van de cannabisplant

afbeelding van Henri
Henri
 

Het is eindelijk zover. Onze cannabisplanten buiten gaan beginnen aan hun bloeiperiode. De bloeifase (ook wel bloeiperiode genoemd) is de fase van de plant waarin ze bloemen aanmaakt.

Wanneer begint de cannabisplant met bloeien?

Zodra de dagen weer korter worden en de nachten langer, beginnen onze cannabisplanten aan hun bloeiperiode. Een wietplant groeit met 18 uur licht en 6 uur duisternis, ze zal in de bloei gaan op het moment dat de 12 uur licht en 12 uur duisternis krijgt. De bloeiverschijnselen zullen ongeveer een week na overschakeling op 12-12 zichbaar worden.

Hoe weet ik dat de bloeiperiode van de cannabisplant is begonnen?

Je herkend een cannabisplant in bloei aan kleine witte haren van ongeveer 7 millimeter lang. Op het moment dat je de eerste witte bloeihaartjes ziet ontstaan, dat is het teken dat de bloeifase begonnen is. Als je eenmaal de eerste kleine haartjes ziet ontstaan dan gaat het ineens snel, binnen een paar uur zijn er al bloeihaartjes bijgekomen. 

Heeft de wietplant tijdens de bloeiperiode voeding nodig?

Tijdens de bloeiperiode heeft de wietplant extra voeding nodig. Zodra de plant te weinig voeding krijgt, merk je dit meestal op doordat de plant gele bladeren krijgt. In onze webshop vind je geen voedingsmiddelen voor de wietplant. Echter raden we aan om Canna Terra Flores te geven tijdens de bloeifase.

Vragen over buitenkweek van je cannabisplant?

Mail ons via info@cbdmedicare.nl. Ons team van specialisten zit klaar om al jou vragen te beantwoorden.

De informatie op deze pagina over gebruik van cannabinoïden (CBD) is bedoeld als keuze hulp voor mensen die cannabis als zelfmedicatie willen gaan gebruiken. Ons nadrukkelijke advies is om dit ALTIJD eerst met uw ARTS te bespreken. Wij doen géén medische uitspraken de informatie op deze pagina is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of ziekte te voorkomen.

Download gratis ons ebook en blijf voortaan op de hoogte van onze nieuwtjes