• Gratis consult
  • Veilig en snel betalen
  • Gratis verzending boven 30 euro
Uw winkelwagen is leeg.

Moeders vechten voor wietolie

afbeelding van Henri
Henri
 

Over de hele wereld vechten moeders voor legale toegang tot cannabisproducten voor hun kinderen die dit om prettig te kunnen leven nodig hebben. Deze moeders moeten vaak in hun land risico's nemen om voor hun kind dagelijks cannabis te kunnen geven. Je moet hierbij ook denken aan CBD-producten wat recreatief nagenoeg niet gebruikt wordt. Sommige nemen deze moeders gevangenisstraf voor lief. Het geluk van hun kind staat op nummer 1.

Pera vecht voor wietolie

Afgelopen weekend werd in de Peruaanse hoofdstad Lima de Global Marijuana March gehouden. Hier hebben veel moeders aan mee gedaan om te vechten voor het geluk van hun kinderen. De groep moeders ook wel Buscando Esperanza (Seeking Hope) genoemd zijn al eerder in het nieuws geweest. De dames maken namelijk voor hun kinderen zelf wietolie. Toen de ruimte waar de moeders dit deden werd ontdekt kwam hun verhaal breeduit in het nieuws. In Peru reageerden de mensen met verontwaardiging dat deze kinderen geen wietolie legaal konden krijgen. Hierdoor is nu speciaal een ​​medische marihuana-wet aangenomen. Alleen de uitvoering hiervan komt maar niet goed op gang. Daarom strijden de moeders door!

Argentinië vecht voor wietolie

In 2017 heeft in Argentinië  een soortgelijke protest actie geweest. Ook daar zijn de moeders de straat op gegaan om voor hun kinderen legale toegang te krijgen tot cannabisproducten. De overheid in Argentinië heeft hierdoor medische wietwet ingevoerd. Alleen net als in Peru verloopt de uitvoering hiervan langzaam.

Moeders vechten voortaan wereldwijd voor wietolie

Niet alleen in Peru en Argentinië vechten moeders voor het legaal toegang krijgen van cannabisproducten voor hun kinderen. Ook in Brazilië, Ierland, Verenigd Koningkrijk en de Verenigde Staten ontstaan soort gelijke protesten. We zijn benieuwd wanneer ook de moeders in Nederland gaan volgen!

De informatie op deze pagina over gebruik van cannabinoïden (CBD) is bedoeld als keuze hulp voor mensen die cannabis als zelfmedicatie willen gaan gebruiken. Ons nadrukkelijke advies is om dit ALTIJD eerst met uw ARTS te bespreken. Wij doen géén medische uitspraken de informatie op deze pagina is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of ziekte te voorkomen.

Download gratis ons ebook en blijf voortaan op de hoogte van onze nieuwtjes