• Gratis consult
  • Veilig en snel betalen
  • Gratis verzending boven 30 euro
Uw winkelwagen is leeg.

Welke cannabis soorten zijn populair bij vrouwen?

afbeelding van Henri
Henri
 

Leafly.com heeft onderzoek gedaan naar welke cannabis soorten het meest populair bij Amerikaanse vrouwen zijn. In de onderstaande grafiek hebben we de 10 cannabis soorten die het meest door vrouwen worden bekeken op een rij gezet. Wat meteen opvalt, is dat van de 10 cannabis soorten er maar 1 soort een Indica is. Over het algemeen hebben vrouwen de voorkeur bij Hybride cannabis soorten (60 procent).

Welke cannabis soorten zijn populair bij vrouwen?

Welke cannabis soorten bekijken vrouwen meer dan mannen?

Ook heeft Leafly.com gekeken naar welke cannabis soorten vrouwen meer kijken dan mannen. In de onderstaande grafiek staat dit weergegeven. Vrouwen zoeken volgens deze grafiek meer naar sativa soorten dan mannen. Hieruit kunnen we vaststellen dat vrouwen vaker op zoek zijn naar euforische, opbeurend moment voor zichzelf.
 

Welke cannabis soorten bekijken vrouwen meer dan mannen?

Vrouwen zoeken naar CBD rijke cannabis soorten

Vrouwen zoeken vaker naar CBD-rijke cannabis soorten. Een goed voorbeeld hiervan is Charlottes Web, deze cannabissoort wordt 92 % keer meer bekeken door vrouwen dan door mannen. Kenmerk van Charlottes Web is dat deze met name gebruikt wordt door de gezondheidsbewuste consument.

Vrouwen zijn geïnteresseerd in cannabis soorten die angstgevoelens kunnen verlichten

Uit het onderzoek blijkt dat vrouwen vaker op zoek zijn naar cannabis soorten die angstgevoelens kunnen verlichten. Dit is logisch als je weet dat vrouwen tweemaal zo vaak een angststoornis hebben als mannen.

Vrouwen zijn geïnteresseerd in cannabis soorten die angstgevoelens kunnen verlichten

Vrouwen kiezen vaak voor zoete, fruitige smaakprofielen

Vrouwen hebben een beter smaakgevoel dan mannen. Dit blijkt bijvoorbeeld uit een onderzoek dat in 2008 is gedaan aan de universiteit van Kopenhagen (Denemarken). Vrouwen kiezen dus vaker dan mannen voor cannabis soorten met uitgesproken fruitige, zoete smaken.

Vrouwen kiezen vaak voor zoete, fruitige smaakprofielen

De informatie op deze pagina over gebruik van cannabinoïden (CBD) is bedoeld als keuze hulp voor mensen die cannabis als zelfmedicatie willen gaan gebruiken. Ons nadrukkelijke advies is om dit ALTIJD eerst met uw ARTS te bespreken. Wij doen géén medische uitspraken de informatie op deze pagina is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of ziekte te voorkomen.

Download gratis ons ebook en blijf voortaan op de hoogte van onze nieuwtjes