• Gratis consult
  • Veilig en snel betalen
  • Gratis verzending boven 30 euro
Uw winkelwagen is leeg.

Wietolie en sex [onderzoek]

afbeelding van Henri
Henri
 

Wietolie en sex. Veel mensen vragen zich af of wietolie hun sexleven kan verbeteren. Wietolie heeft namelijk een ontspannende werking. Over het algemeen ervaren mensen die dagelijks wietolie gebruiken dat hun sexleven intenser is. Toch zijn er niet veel wetenschappelijke studies gedaan naar de werking van cannabis op onze seksualiteit.

Hier komt binnenkort verandering in. Er zal een lange termijn studie worden gedaan naar dit onderwerp. Het doel van dit onderzoek is het ontwikkelen van speciale cannabisproducten gericht op het verbeteren van ons sexleven.
 

RISE Life Science Corp. investeert in onderzoek naar wietolie en sex

Het onderzoek zal worden uitgevoerd door drs. Regina Nelson leidt voor RISE Life Science Corp. In de cannabis wereld staat dokter Nelson bekend om haar kennis over medicinale cannabis. Dokter Nelson is een van de oprichters van The eCS Therapy Center. Dit instituut heeft als doel het vergroten van het bewustzijn met betrekking tot het endocannabinoïde systeem.

De verwachting van het onderzoeksteam is dat ze met dit onderzoek de verschillende factoren dat cannabis heeft op de invloed van ons sexleven beter te begrijpen. Daarnaast wil het team speciale cannabisproducten ontwikkelen gericht op het verbeteren van ons sexleven.
 

Hoe wordt het onderzoek naar wietolie en sex uitgevoerd?

Dokter Nelson heeft ervoor gekozen om mensen van over heel de wereld te vragen  online enquêtes in te vullen. Hierdoor kan het team kwantitatieve en kwalitatieve gegevens verzamelen en analyseren.

Vragen als staan centraal: 

Welke seksuele- of gezondheidsproblemen spelen er bij de deelnemers?
Welke ervaringen zijn belangrijk en waarom?
Hoe beïnvloeden nieuwe cannabisproducten hun seksuele ervaringen?
Zijn er specifieke verschillen tussen de geslachten?
En wat zijn ervaringen van deelnemers die ze delen over het gebruik van nieuwe cannabisproducten?

Wil je meer weten over deze studie? Op de website van Mediwiet Site vind je meer informatie:

Studie naar cannabis en seksualiteit binnenkort van start

De informatie op deze pagina over gebruik van cannabinoïden (CBD) is bedoeld als keuze hulp voor mensen die cannabis als zelfmedicatie willen gaan gebruiken. Ons nadrukkelijke advies is om dit ALTIJD eerst met uw ARTS te bespreken. Wij doen géén medische uitspraken de informatie op deze pagina is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of ziekte te voorkomen.

Download gratis ons ebook en blijf voortaan op de hoogte van onze nieuwtjes